Handskar till dam

Här hittar du ett bra utbud av varma vantar till skidsemestern, tunnare handskar till kalla morgnar på cykeln eller handskar för extra isolering till löpturen.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Hitta bra & varma handskar för kvinnor 

När kylan biter i fingrarna är det viktigt med skydd och värme. Det är därför du bör investera i ett bar bra vantar eller handskar för damer. Vad du ska välja beror bland annat på din aktivitet, din stil och dina behov. Här på sidan har vi damhandskar i skinn, läder, ull och funktionell design. På så sätt har du goda chanser för att hitta handskar och vantar för kvinnor som passar just dina behov, krav och din stil. Utforska vårt spännande sortiment och bli redo för vintern.

Så håller dina damhandskar i läder längre

  1. Ge dem en bra omgång med läderbalsam – regelbundet.
    Ha kul samtidigt. Gör det framför en brasa eller medan du ser på film och massera balsamet väl in i lädret. Använd lite i taget.
  2. Använd innervantar så att handsken håller längre.
    En innervante ger lite extra isolering, gör det lätt att torka och tvätta och då slipper du slita på insidan av dina damhandskar.
  3. Tvätta endast när det är absolut nödvändigt
    Läderhandskar för kvinnor nöts av att bli tvättade. Men det kan bli nödvändigt.

 

Så tvättar du dina läderhandskar



Brett utbud av härliga vantar och handskar för kvinnor

På denna sida hittar du ett bra sortiment av varma vantar för skidsemestern, tunnare handskar för de kalla dagarna på cykeln eller helt tunna damhandskar för löpningen eller som extra isolering. Både vatten- och vindtäta. Om du behöver ett par bra arbetshandskar så har vi naturligtvis det också. med våra många varma handskar för damer kan du själv bestämma hur du vill klä dina händer.

Hela vårt utbud är av högsta kvalitet med härliga material. Till exempel gör Hestra handskar och vantar för kvinnor i läder och ull. Med sina modeller kommer du garanterat att kunna vara utomhus medan dina händer håller sig varma. Hestras damhandskar i läder är särskilt lämpliga i vintermånaderna eftersom de är välisolerade och fodrade. På så sätt kan du hålla dig varm även i bitande kyla.

Dessutom har Hestra fokus på miljö och hållbarhet i deras produktion. Det syns i deras produkter som håller länge och i deras filosofi om att bygga upp ett skydd mot kyla för dina händer i flera lager. Hestras funktionella design gör dem världsledande tillverkare av handskar och tumvantar för skidåkning, friluftsliv och andra aktiviteter ute i det fria.

Naturligtvis kan du också kontakta vår erfarna kundtjänst, som du hittar här.

Vilka damhandskar passar mig?

Är du frusen av dig? Behöver du hålla dina händer varma på cykelturen? Eller behöver du de bästa skidhandskarna till Alperna? Det finns mycket att välja mellan i vårt sortiment av handskar och vantar för kvinnor. Det kan vara 3-finger skidhandskar för pisten, vind- och vattentäta handskar för picknicken eller läderhandskar för bilresan eller cykelturen som säkerställer ett bra grepp om ratten eller styret. Nu är frågan bara: Vad ska du välja?

Generellt bör du tänka på:

  • Välj efter aktivitet: Ett par bra handskar tappar sin effekt om de är bäst för cykelturer, men du använder dem mest på skidresor
  • Välj rätt storlek: Dina handskar ska inte sitta för tajt, det kan minska värmen runt handen.
  • Uppgradera efter behov: Överväg att lägga till en innerhandske som du kan ha på inuti den yttre handsken.
  • Ge värme: Ett par tjocka vantar är bättre än handskar om du enkelt får kalla fingrar.
  • Välj efter förhållanden: Det är skillnad på handskar till den svenska våren, och skidhandskar för alperna i januari.

 

Om du väljer rätt föremål behöver dina damhandskar inte bara vara praktiska. Vårt fina utbud bjuder även på moderiktiga alternativ från etablerade märken som svenska Hestra, norska Devold och danska Asivik. Om du vill ha en klassisk och elegant look kan du välja ett par fina damhandskar i mjukt läder. Det slitstarka materialet går aldrig ur modet. Om du föredrar mycket värme för dina händer kan du också välja ett par vackra vantar i kraftig ull med nordiska stickmönster.

Lägg till en härligt varm vinterjacka för damer så kan du trotsa både vind och väder utan att bekymra dig för att frysa. Vi har samlat några av marknadens bästa producenter, häribland Fjällräven och Bergans. Så kan även den kallaste vinter bli ett varmt nöje för dig.

Det produkt du prøver at tilføje kan ikke leveres sammen med de varer du allerede har i kurven.
Hvis du ønsker at bestille alle produkterne, bliver du derfor nødt til at lægge to separate ordrer.