Real Turmat Kebabgryta (kyckling)
Denna maträtt är glutenfri
Kebab på nordnorska är en välsmakande kycklingrätt med massor av kraft och smak och ger en häftig smakupplevelse som sätter lite extra krydda på friluftslivet. En tydlig favorit på fjällturen för dig som uppskattar kryddig och stark mat...
Maträtten är baserad på norska kvalitetsingredienser och det som är unikt för Real är att maträtten tillagas innan den frystorkas. Detta innebär att maträtten får extra smak och fyllning och ger dig en betydligt bättre och mer njutbar upplevelse av maten.
Enkel att tillaga
Real Turmat utmärks av sin mycket enkla tillagning, låga vikt, höga energiinnehåll och den väldigt goda smak. Maträtten är perfekt att ta med på en utflykt eftersom den kräver ett minimum av redskap och matlagning.
Tillsätt bara kokande vatten i påsen och efter att den har stått i 8 minuter så är den klar. Resultatet är bäst om du äter rätten direkt ur påsen, eftersom den bibehåller värmen bäst.
TIPS: Det rekommenderas att du använder en extra lång sked när du förbereder och äter din maträtt från Real Turmat direkt från påsen.
Detaljer:
- Påsens vikt: 142 gram.
- Vikt efter tillagning: 500 gram.
- Hållbarhet: 5 år från beredningsdatum
- Ingredienser: Ris, kebabkött (kyckling, potatismjöl, salt, kryddor), lök, paprika, tomatpuré, minimajs, gräslök, grädde, rapsolja, majsstärkelse, buljong, socker, vitlök, salt, rosmarinexstrakt och kryddor.
Näringsinnehåll per 100 gram/per portion:
- Energi (kJ/Kcal): (424/600) / (1780/2520)
- Protein: 12/17 gram
- Fett: 16 / 23 gram
- Kolhydrater: 54/77 gram