Annat

På denna sida hittar du allt inom utrustning för kläder. Håll skor och ben torra på vandringen eller mountainbike-turen med ett par damasker eller skoöverdrag, och reparera skadade kläder med ett sy- eller lappkit eller den oumbärliga gaffatejpen.

8 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Buff mundbind
  Buff mundbind
  Specialpris 24,70 kr Ordinarie pris 128,70 kr
  Loading stock...
 2. Black Diamond Talus Gaiter
  Black Diamond Talus Gaiter
  362,70 kr
  Loading stock...
 3. Öronmuffar
  Öronmuffar
  154,70 kr
  • S
  • M
  • L
  Loading stock...
 4. Black Diamond Frontpoint Gore-tex gamache
  Black Diamond Frontpoint Gore-tex gamache
  518,70 kr
  • S
  • XL
  Loading stock...
 5. Asivik Commute Gaiter, skoöverdrag
  Asivik Commute Gaiter, skoöverdrag
  323,70 kr
  • XXL
  Loading stock...
 6. Bergans Dermizax Gaitor
  Bergans Dermizax Gaitor
  908,70 kr
  • S
  • M
  Loading stock...
 7. BER Tind Gaiters, Sort
  BER Tind Gaiters, Sort
  583,70 kr
  • S
  • M
  • L
  Loading stock...
 8. ENDURA Road Overshoe II
  ENDURA Road Overshoe II
  388,70 kr
  Loading stock...

8 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Ta dig igenom vandringen eller cykelturen med torra fötter

De flesta har cyklat till skolan eller jobbet i regn och kommit fram med genomblöta skor och halvblöta strumpor. Det är en tråkig upplevelse som kan få även den bästa fredagen att kännas som en tråkig måndag. Vi vill hjälpa dig att bli av med detta problem och har därför fyllt vårt sortiment allt du behöver för att vara säker på att du är torr när du kommer till jobbet. Om du är en cykelpendlare kan du välja ett skoskydd som alltid garanterar dig torra och varma fötter trots att du cyklar i vattenpölar. Om du är på väg ut i vildmarken – eller genom den på väg till jobbet – är damasken perfekt för terrängkörning där du behöver hålla benen torra och samtidigt skyddas från snårig växtlighet som ljung, björnbärssnår eller liknande.

Reparera dina kläder när du är på språng

Har dina byxor gått sönder? Då finns det som tur hjälp att få! Vi vet att alla dina friluftsutrustning och -kläder är guld värda, och vi vill naturligtvis hjälpa dig att njuta av dem, även om olyckan har varit framme och de har fått en reva eller två. Därför hittar du i vårt sortiment både syset och reparationskit för att lappa större och mindre hål. Du kan enkelt ha med dig nål och tråd eller ett par reparationslappar i väskan när du är på språng. Då är du redo att lappa ihop kläder eller utrustning om de skulle ha kommit lite för nära några vassa stenar eller taggar. Om du ska lappa något med reparationslappar ska du komma ihåg att klippa till lappen så att den får rundade hörn – på så sätt sitter den bättre och lossnar inte. Om det är ett spänne eller ett band som behöver bytas ut finns det också i vårt sortiment.

Showing stores closest to
There are no stores.