Ryggsäckstillbehör

Hitta tillbehör till din ryggsäck här. Använd vävband för att fästa ditt liggunderlag på väskan. Skydda din väska med en cargobag - så den kommer fram i en del. Glöm inte den lilla flaggan till din ryggsäck när du åker på världsturné. 

 

9 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. ASIVIK Cargobag2
  ASIVIK Cargobag2
  219,70 kr
  Loading stock...
 2. Asivik Hiker sidfickor, Grå
  Asivik Hiker sidfickor, Grå
  128,70 kr
  Loading stock...
 3. Patagonia Black Hole Cube Medium
  Patagonia Black Hole Cube Medium
  388,70 kr
  Loading stock...
 4. Asivik Straps 150cm 2 st
  Asivik Straps 150cm 2 st
  102,70 kr
  Loading stock...
 5. Asivik Straps 50cm 2stk
  Asivik Straps 50cm 2stk
  63,70 kr
  Loading stock...
 6. Asivik Straps 100cm, 2st
  Asivik Straps 100cm, 2st
  89,70 kr
  Loading stock...
 7. Flagga till ryggsäck
  Flagga till ryggsäck
  24,70 kr
  Loading stock...
 8. Asivik Straps 75cm 2stk
  Asivik Straps 75cm 2stk
  76,70 kr
  Loading stock...
 9. THULE Pack'n Pedal Single Handlebar Mount
  THULE Pack'n Pedal Single Handlebar Mount
  Specialpris 109,85 kr Ordinarie pris 219,70 kr
  Loading stock...

9 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vävband för din ryggsäck

Här hittar du remmar för väskor och ryggsäckar – oavsett om du har en liten vandringsryggsäck eller en stor backpackerryggsäck. Hitta smala och breda vävband i olika längder. Välj om du behöver två på 50 cm, 75 cm, 100 cm eller 150 cm. Ska du resa med husbil? Sätt på dina remmar och använd dem för att knyta fast lådor, väskor eller surfbrädor på taket.

På flygplatsen kan några extra remmar se till att allt som du fäster på utsidan av din ryggsäck också finns kvar när du kommer fram. Det är bara din fantasi som sätter gränsen för när några extra vävband kan rädda dagen. Kanske tappar du väskan till ditt liggunderlag när du är borta – det kan ett par remmar lätt åtgärda. När du åker hem kan de stora souvenirerna fästas på ryggsäcken.

Om du vill ge dig ut på en lättviktsvandring så kan ett par remmar se till att ditt liggunderlag sitter ordentligt fast på din lilla vandringsryggsäck. Hos Outdoor Brands hittar du de bästa lätta vandringsryggsäckarna, så att du inte har onödiga kilon på ryggen. Se alla våra ryggsäckar här och hitta din nya vardagsryggsäck, backpackerryggsäck eller resväska.

 

Köp en skyddande cargobag för en ryggsäck

Flygresor kan vara tufft för din backpackerryggsäck. Det kan snabbt falla offer för ett bagageband eller hårdhänt flygplatspersonal. Det finns inget värre än att ha ett stort hål eller en trasig axelrem när du är så långt hemifrån och från en Outdoor Brands-butik. Som tur är kan en bra cargobag skydda din väska eller ryggsäck från den värsta felhanteringen. Den omsluter och skyddar hela väskan. Med en cargobag är du också säker på att väskans remmar inte dinglar med risk att fastna någonstans.

Med en Asivik Cargobag får du kvalitet till ett rimligt pris. Den rymmer upp till 140 liter och passar de flesta ryggsäckar. Du rullar helt enkelt ner dess öppning tills den passar din ryggsäck. Det kommer garanterat göra stor nytta – oavsett om du tar flyget från Sverige eller slänger ryggsäcken på taket på en buss i Kambodja. I länder med sämre renlighet eller större risk för stöld kan din cargobag också hjälpa dig. Rullöppningen kan låsas med ett litet hänglås.

Om du ska åka iväg under regnperioden så kom också ihåg ett regnskydd till din ryggsäck!

 

Alla tillbehör till din ryggsäck

Det finns många sätt som du kan förbereda din väska på för den långa resan - utöver en skyddande Asivik cargobag. Glöm inte den svenska flaggan på ryggsäcken, så att alla kan se var du kommer ifrån. En bagagelapp så att den alltid kan hitta hem igen, oavsett var den hamnar. En bröstrem om du vill ha bättre bärkomfort och balans när du har den på ryggen.

Uppgradera din väska med tillbehör som:

 • Den svenska flaggan för din ryggsäck
 • Cargobag till ryggsäck
 • Bagagelapp
 • Remmar för väskor
 • Extra fickor till din ryggsäck
 • Extra bröstrem

Ring eller skriv till oss om du har frågor om våra ryggsäckstillbehör. Kundtjänst står redo att svara på dina frågor alla vardagar mellan 10:00-15:00.

Showing stores closest to
There are no stores.