Regnbyxor

Regnbyxor ska vara robusta, hålla väta borta och inte ta upp mer plats eller vikt än att det känns värt att gå runt med dem i ryggsäcken. Hos Outdoor Brands har vi valt att hålla fast vid ett par robusta modeller som har testats helt skoningslöst av busväder, om och om igen utan att svika. Våra regnjackor för män är i övrigt lika trofasta (och rätt snygga), så kom ihåg att kolla in dem också för att få ett matchande set regnkläder som du kan använda i många år.

6 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Patagonia Torrentshell 3-lagers regnbyxor, herr
  Patagonia Torrentshell 3-lagers regnbyxor, herr
  1 298,70 kr
  • S
  • M
  • XL
  Loading stock...
 2. Asivik Rain regnbukser, herre
  Asivik Rain regnbukser, herre
  778,70 kr
  • S
  • XL
  Loading stock...
 3. Asivik Rain, byxor herr, svarta
  Asivik Rain, byxor herr, svarta
  648,70 kr
  • XL
  • XXL
  Loading stock...
 4. Endura Hummvee WP byxor, herr
  Endura Hummvee WP byxor, herr
  1 103,70 kr
  • XXL
  Loading stock...
 5. Bergans Letto Long Zip regnbyxor, herr
  Bergans Letto Long Zip regnbyxor, herr
  1 948,70 kr
  • S
  • L
  • XXL
  Loading stock...
 6. Bergans Mens Super Lett Pant
  Bergans Mens Super Lett Pant
  1 558,70 kr
  • XL
  • XXL
  Loading stock...

6 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Regnbyxor som du faktiskt tar med

Struntar du också i att packa regnbyxorna eftersom ”så mycket kommer det nog inte att regna”? Det beror ofta på flera saker: Att dina regnbyxor är för obekväma, varma eller oflexibla för att du ska vilja använda dem. Eller bara att de tar upp alldeles för mycket plats eller vikt i ryggsäcken. Hos Outdoor Brands har vi endast sådana regnkläder på hyllorna som är så bra att de följer med på vandringen varje gång. Våra absoluta favoriter kommer från de välkända märkena:

Använd dem som ett skyddande lager vid kalla höst- eller vårvindar eller för att ta emot regnskurar som dyker upp helt utan förvarning.

Så väljer du regnbyxor

Regnbyxor är inte bara regnbyxor – det finns skillnader som du behöver vara uppmärksam på om du vill välja rätt byxor med en gång. Lättvikt kostar ofta mer, men om det är viktigt för dig att dina nya regnbyxor inte tar upp massor av plats och väger tungt i ryggsäcken, så är det kanske en egenskap du ska prioritera. Eller också spelar det ingen roll att de tar upp en del plats, så länge de är lite billigare? Vad är viktigt för dig när det kommer till passform och tålighet? Det finns vissa saker som är smarta att tänka över innan du köper.

Prioritera rörlighet och andningsförmåga.

När du tittar på regnbyxor hos Outdoor Brands kan du lita på att vi har filtrerat det som presenteras för dig. Du hittar helt enkelt bara bra och stabila regnkläder hos oss. Även de billigaste modellerna är byxor som du tryggt kan lita på i många år framöver. När vi väljer regnkläder (eller själva utvecklar dem, som vi gör med Asivik) är det ett kompromisslöst krav från vår sida att regnbyxorna är sydda i ett material som ger dig bra rörlighet och bra passform. Helst ska du faktiskt glömma bort att det är regnbyxor du har på dig. Här är andningsförmågan viktig. Det är nämligen A och O för att dina regnbyxor ska vara bekväma att ha på sig. Billiga regnbyxor med dålig andningsförmåga leder till kondens på insidan och då blir man inte särskilt sugen på att ta på dig regnkläderna kan vi lova. Våra regnbyxor kan däremot andas och de hjälper dig att bli av med din överskottsvärme när du sitter på cykeln, är ute och vandrar eller springer till tåget.

När bra pris och lätt vikt förenas

Ibland kan det verka som att det inte går att få tag på ett par lätta regnbyxor som inte tar upp så mycket plats, utan att de ligger i den dyrare prisklassen. Patagonias Torrentshell-regnbyxor är ett strålande exempel på att du KAN få alla de goda egenskaperna till ett överkomligt pris. De väger endast 284 gram, vilket svarar till en stor chokladkaka, och de kan packas ihop så att de inte tar upp mer plats än en majskolv. Som pricken över i:et får du en riktigt bra passform, snygg design och bra rörlighet, tack vare att det är lite stretch i tyget. Sammantaget ett par populära och stabila regnbyxor där du får mycket för pengarna.

PFC-fria regnbyxor

Fluorcarbon (även kallat PFC) är ett material som både vi och andra tillverkare av friluftskläder lyckligtvis arbetar stenhårt för att eliminera. Det används fortfarande i många produkter för att effektivt göra utrustningen vattentät, men det har tråkiga konsekvenser för miljön. PFC-fri impregnering blir allt mer populärt och våra Asivik Rain-regnbyxor är, precis som de flesta Asivik-varor, PFC-fria. Rain-regnbyxor för män också riktigt praktiska. De är lätta att ta på sig, tack vare den elastiska midjan, och de har dragkedja upp till knäet, så att du enkelt kan dra byxorna över kängorna. De kan också spännas åt runt fotleden, så att inte byxbenet fastnar i cykelkedjan och så att du inte får in en massa små kvistar och grenar när du är ute och går.

Showing stores closest to
There are no stores.