Drybags

Hitta en drybag som passar dina behov perfekt. Oavsett om du bara letar efter en vattentät påse till din mobil, drybag till din sovsäck eller stor, slitstark (och vattentät) säck. Hitta den typ av drybag som passar dina behov nedan.

22 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Asivik DrybagII 3 liter
  Asivik DrybagII 3 liter
  141,70 kr
  Loading stock...
 2. Asivik DryCompressionII 20 liter
  Asivik DryCompressionII 20 liter
  271,70 kr
  Loading stock...
 3. ASIVIK DryCompressionII 15 liter
  ASIVIK DryCompressionII 15 liter
  245,70 kr
  Loading stock...
 4. Asivik DrybagII 5 liter
  Asivik DrybagII 5 liter
  154,70 kr
  Loading stock...
 5. ASIVIK DryCompressionII 7 liter
  ASIVIK DryCompressionII 7 liter
  206,70 kr
  Loading stock...
 6. Asivik Drybag Phone
  Asivik Drybag Phone
  193,70 kr
  Loading stock...
 7. Asivik DrybagII 2 liter
  Asivik DrybagII 2 liter
  128,70 kr
  Loading stock...
 8. Asivik DrybagII 7 liter
  Asivik DrybagII 7 liter
  180,70 kr
  Loading stock...
 9. Asivik DrybagII 15 liter
  Asivik DrybagII 15 liter
  232,70 kr
  Loading stock...
 10. ASIVIK Drybag HW 110L Expedition
  ASIVIK Drybag HW 110L Expedition
  518,70 kr
  Loading stock...
 11. Vattentätt vinylfodral. L
  Vattentätt vinylfodral. L
  63,70 kr
  Loading stock...
 12. Asivik Drybag HW 80L
  Asivik Drybag HW 80L
  388,70 kr
  Loading stock...
 13. Asivik DrybagII 10 liter
  Asivik DrybagII 10 liter
  193,70 kr
  Loading stock...
 14. Vattentätt vinylfodral. S
  Vattentätt vinylfodral. S
  45,50 kr
  Loading stock...
 15. Asivik Mapcase 42,5 x 32,5 cm.
  Asivik Mapcase 42,5 x 32,5 cm.
  284,70 kr
  Loading stock...
 16. Asivik Drybag HW 40L
  Asivik Drybag HW 40L
  258,70 kr
  Loading stock...
 17. Asivik DrybagII 35 liter
  Asivik DrybagII 35 liter
  284,70 kr
  Loading stock...
 18. PELI Box 1120 m. Skumindsats, Black
  PELI Box 1120 m. Skumindsats, Black
  518,70 kr
  Loading stock...
 19. Peli Micro Case 21*11*4,5 cm
  Peli Micro Case 21*11*4,5 cm
  388,70 kr
  Loading stock...
 20. Peli Micro-fodral 16,5*9,5*3 cm
  Peli Micro-fodral 16,5*9,5*3 cm
  323,70 kr
  Loading stock...
 21. Bergans Ally-ryggsäck med remmar
  Bergans Ally-ryggsäck med remmar
  1 948,70 kr
  Loading stock...
 22. Vattentätt vinylfodral. M
  Vattentätt vinylfodral. M
  50,70 kr
  Loading stock...

22 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Därför ska du köpa drybags!

En drybag är ett helt fantastiskt hjälpmedel. De är så mångsidiga att chansen att du inte skulle kunna få nytta av en eller flera drybags är minimal. Direkt översatt betyder drybag "torrpåse" och det är precis vad det är - En vattentät påse som kan rullas ihop och stängas och som håller dina saker torra. De är otroligt praktiska när du åker på kanottur, vandring, till och från jobbet och när du bara vill vara 100% säker på att din dunsovsäck inte blir blöt när du är på vandring.

 1. Använd en drybag till din sovsäck så är du 100% säker på att den inte blir fuktig eller blöt innan du kryper ner i den.

 2. Packa din ryggsäck snyggt i flera drybags, så att du enkelt kan hitta det du behöver. Använd drybags med genomskinligt PU-fönster så att du kan se innehållet.

 3. Använd en drybag till hela ryggsäcken eller packa alla dina kläder med flera av de vattentäta påsarna – så kan du lämna ditt regnskydd till ryggsäcken hemma.

Om du är noggrann med att använda drybags när du packar inför resan behöver du ingen vattentät ryggsäck alls. Och du kan till och med lämna ditt regnskydd till ryggsäcken hemma. Hos Outdoor Brands hittar du tre typer av drybags; en med fönster, en komprimerbar drybag och en stor version för de stora förvaringsbehoven. De finns i många olika storlekar, så att de täcker alla tänkbara behov. Rullförslutningarna är givetvis helt vattentäta, så länge du kommer ihåg att rulla dem minst tre gånger. Du kan också enkelt justera volymen på din drybag genom att rulla förslutningen ytterligare.

Vilken drybag ska jag välja?

 • Vattentäta påsar och drybags med fönster
 • Komprimerbara drybags
 • Stora tåliga drybags

Köp drybags med fönster och bli en mästare på att packa

När du väl har packat hela din ryggsäck med drybags kan du plötsligt inte komma ihåg vad som innehåller vad. Men det har vi ändrat på! Vi har lagt till en tydlig PU-panel som fungerar som ett fönster och ger dig en snabb överblick över påsens innehåll. En Asivik drybag med fönster håller alltså inte bara dina saker torra, utan de fungerar även perfekt som packpåsar där du faktiskt kan se vad varje drybag förvarar.

För att täcka dig helt har vi Asivik drybags på 2, 3, 5, 7, 10, 15, 20 och 35 liter. Det är bara att välja utifrån dina behov. Vissa av storlekarna är till och med designade med rund botten, så du har bättre utrymme och lättare att "proppa ner" större saker som t.ex. en sovsäck ner i en vattentät påse.

 

Skaffa en komprimerbar drybag till din sovsäck och den lätta resan

Lägg vantarna på en drybag som inte tar för mycket plats i ryggsäcken. Många skapar små hålrum med slöseri av plats när de packas ner i ryggsäcken och det är inte lämpligt om det betyder att du ökar i vikt och egentligen nöjer dig med en liten ryggsäck. Luften måste kunna komma ut när din drybag viker sig och därför vi har lagt till en liten vattentät ventil till våra komprimerbara drybags. Därmed kan du hålla dina saker torra OCH få dem att fylla ryggsäcken minimalt samtidigt.

Välj en komprimerbar drybag om du behöver packa din dunjacka och sovsäck. De komprimerbara Asivik drybags är gjorda av 70 denier-nylon. 70 denier betyder att 9000 meter av fibern väger 70 gram. Det är med andra ord en mycket fin fiber som är vävd väldigt tätt och säkerställer att drybagen är både hållbar och ultralätt. Du kan få dessa drybags i tre storlekar: 7 liter, 15 liter och 20 liter.

 

Använd slitstarka heavyweight-drybags för tung vikt

Om du förväntar dig att slita mycket på din drybag så bör du ha en Asivik heavyweight-drybag. Dessa tåliga rackare är redo att slängas i botten av båten eller på biltaket. Skarvarna på denna typ av drybag är ihopsatta på ett sätt som resulterar i extremt starka fogar som inte ger efter för en tung belastning. En axelrem ingår också så att väskan kan bäras över kortare avstånd.

Givetvis medföljer D-ringar vid förslutningen och bottenband, så att du kan fästa väskan säkert – oavsett om ditt föredragna transportmedel är ATV, båt eller fyrhjuling. Du bör köpa denna drybag om du behöver en vattentät påse som verkligen tål lite stryk. Den kommer i både storlekarna 60 och 80 liter.

 

Köp en vattentät väska eller drybag hos Outdoor Brands

Du kanske har upptäckt att vi älskar vattentäta påsar och allt vad gäller drybags. Vi älskar att använda dem eftersom det gör allting lite enklare utomhus. Förhoppningsvis delar du vår entusiasm och kan se att verkliga ansträngningar har gjorts för att designa och producera de bästa drybags. Har du frågor om en vattentät påse eller Asivik drybag är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Showing stores closest to
There are no stores.