Plånböcker och reseplånböcker

Håll koll på dina pengar med en praktisk reseplånbok eller plånbok för män och kvinnor. Hitta en slitstark korthållarväska för vardagsbruk eller smart pengaförvaring för semestern. Se alla våra praktiska korthållare och plånböcker för män och kvinnor här.

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. OSPREY Stealth Waist Wallet, Black
  OSPREY Stealth Waist Wallet, Black
  232,70 kr
  Loading stock...
 2. Osprey Stealth Waist Wallet
  Osprey Stealth Waist Wallet
  232,70 kr
  Loading stock...
 3. ASIVIK Neck Wallet
  ASIVIK Neck Wallet
  115,70 kr
  Loading stock...
 4. Asivik Waist Wallet
  Asivik Waist Wallet
  115,70 kr
  Loading stock...

4 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Plånböcker för män och kvinnor i hög kvalitet

Håll koll på dina pengar med precis rätt plånbok. Här hittar du alla typer av pengaförvaring och plånböcker för män och kvinnor i hög kvalitet. Det spelar roll vilka designval i förhållande till material och funktion som görs. Oavsett om du letar efter en vacker plånbok för kort som du kan ha med dig varje dag eller en lätt reseplånbok som kan fungera som plånbok och bank på resan så har vi det som passar dina behov.

 • Välj en liten plånbok för mynt från Patagonia
 • Köp en korthållarväska för män i härligt kärnläder
 • Skydda dig från tjuvar med en magväska
 • Kom ihåg en smart reseplånbok när du reser utomlands

Funktion kommer först när vi väljer ut plånböcker för män och kvinnor. Det är inte till någon nytta om materialen är av dålig kvalitet och går sönder, varken ekonomiskt eller för miljön. Ju längre du använder din plånbok, desto bättre används resurserna. Du har inte heller någon nytta av en tung reseplånbok som ger för mycket uppmärksamhet under en ljus t-shirt. Vi väljer alltid med omsorg och fokus på behov och funktion och du kan enkelt hitta en stilren plånbok för både kvinnor och män.

 

Välj en praktisk korthållarplånbok till vardagen

Varför slösa utrymme i fickan eller väskan på en överdimensionerad plånbok? Det är så sällsynt att man har en uppsjö av mynt och sedlar som man behöver hålla koll på. Visst, kontanter är en utrotningshotad art, men det är inte kreditkort - åtminstone inte ännu. Därför kan du självklart hitta en praktisk och slitstark korthållarplånbok i vårt sortiment. Hitta en liten funktionell plånbok för kort, presentkort, visitkort och medlemskort.*

 • Välj en plånbok med gott om plats för kreditkort och andra kort
 • Välj en plånbok i slitstarkt material så att du kan använda den i många år
 • Välj en plånbok som inte är för stor eller tjock för att ha i fickan

Vill du ha en minimalistisk och klassisk stil kan du välja en Fjällräven korthållare och plånbok av vegetabiliskt garvat läder. Det finns inga konstigheter här. Det finns gott om plats för sedlar, kort och visitkort. Storleken passar perfekt i fickan. Materialet är supertåligt och ser bara bättre ut om du använder det och det får lite patina. Kom ihåg att vända dina kort så att siffrorna inte är intryckta i lädret för alla att se.

 

Kom ihåg en bra reseplånbok och en liten plånbok för mynt på resan

Du har precis varit nere och tagit ut kontanter för resten av resan. Det är fullt med folk och nu svettas du runt med kuvertet i ryggsäcken. Du känner dig som ett vandrande dollartecken. En reseplånbok eller ett tunn magväska kan ta bort en del av pressen. Häng den runt halsen eller fäst den runt midjan under din skjorta eller tröja, då har du alltid översikt över den och en god känsla för var pengarna finns och att det finns begränsad tillgång för långfingrade ficktjuvar.

Undvik stöld på resan

 • Använd en lätt reseplånbok för att förvara pass och större belopp så har du alltid legitimation och pengar på dig.
 • Komplettera med en liten plånbok som kan förvara sedlar och mynt för små dagliga inköp.
 • Flytta bara pengar från reseplånbok till plånboken på platser där andra inte kan se dig.

Välj en reseplånbok gjord i en praktisk, neutral färg som kan bäras under ljusa skjortor och t-shirtar. Materialet ska vara lätt så att det inte tynger ner nacken. Om barnen också behöver kunna bära den utan att den hänger under kanten på t-shirten så se till att den även har en justerbar rem. Välj en vattentät reseplånbok till dina sedlar och var försiktig om du går på vandring i regnskogen eller på en kanottur. Se även våra drybags eller vattentäta ryggsäckar.

Ta med en liten plånbok så att du har plats för mynt och sedlar. Dela upp alla pengar så att du har lite i plånboken, lite i reseplånboken och lite i kassaskåpet eller väl instoppat i en påse på rummet, då finns det en liten chans att alla stora sedlar syns i plånboken vid betalning eller att allt blir stulet på en gång.

 

Alternativ plånbok - använd en magväska

Du kanske inte gillar att ha en reseplånbok runt halsen. Det kan vara för varmt eller helt enkelt inte din stil. Då kan du använda en magpåse. Du kan bära den vid byxkanten ovanpå kalsongerna - den är där lätt att komma åt och det är mindre troligt att andra kan se det genom dina kläder. Om du ska använda ett magbälte som plånbok på semestern kan du välja en Osprey Stealth Waist-plånbok med en intern RFID-blockerad ficka, som skyddar ditt pass och kreditkort från att missbrukas av tjuvar med skannrar.

Du kan även förvara dina stora sedlar och pass i en bältesväska om risken för ficktjuvar inte är så stor. Var noga med att välja en bältesväska med en ficka med dragkedja på insidan mot kroppen – det kommer göra ficktjuvarnas jobb betydligt svårare.

Showing stores closest to
There are no stores.