Midjeväskor

Bältesväska, magväska, bumbag eller fanny pack. Den praktiska följeslagaren har många namn, men hos oss är fördelarna desamma för alla: en oundviklig och funktionell väska som ger dig utrymme att ha med det mest nödvändiga på språng. Självklart i en stilren look från välrenommerade märken. Se utbud nedan och hitta bältesväskan som passar just dig.

7 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Asivik Bumbag 1
  Asivik Bumbag 1
  167,70 kr
  Loading stock...
 2. Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
  Asivik X-4 hofte- / bæltetaske - C0
  323,70 kr
  Loading stock...
 3. Asivik Bumbag 2
  Asivik Bumbag 2
  206,70 kr
  Loading stock...
 4. Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium-SVART
  Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium-SVART
  583,70 kr
  Loading stock...
 5. Fjällräven High Coast Hip Pack
  Fjällräven High Coast Hip Pack
  453,70 kr
  Loading stock...
 6. ASIVIK X-4
  ASIVIK X-4
  323,70 kr
  Loading stock...
 7. Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium
  Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium
  583,70 kr
  Loading stock...

7 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Midjeväska: En bältesväska för dina mindre prylar

När snacket faller på "bältesväskan" leder tankarna ofta till turister som troget bär den runt magen. Med andra ord: ett otrendigt plagg för att bära dina värdesaker nära kroppen. På 80-talet förknippades den lilla väskan ofta med att vara mer praktisk än modern, men som tur är har det förändrats. Idag kan du hitta en uppsjö av snygga, moderiktiga bältesväskor som fungerar både till vardags och när du reser.

Har du till exempel för många saker att bära i fickan och för få för att använda en ryggsäck? Då är en bältesväska en självklar lösning. Samtidigt kan du också ha händerna fria medan dina viktigaste ägodelar finns i närheten. Använd väskan för sommarfestivaler, konserter, i affären eller för en promenad i staden. Här finns plats för både plånbok, mobil, nycklar, kamera med mera. Med bältesväskor för män och kvinnor går praktikalitet och design hand i hand.

På Outdoor Brands kan vi inte heller få nog av den ikoniska bältesväskan som också går under namnet bumbag, crossover och magväska. Därför har vi handplockat fina bältesväskor för kvinnor och män på sajten. Varje varumärke har sitt unika uttryck. Du kan bland hitta en klassisk, svart modell från Patagonia och bära den runt höften. Eller vad sägs om en oversize bumbag från vårt eget märke, Asivik, att ha runt axeln?

Vilken bältesväska du väljer är naturligtvis helt upp till dig. Gemensamt för hela sortimentet är slitstarka material och tidlös design. Utforska även vårt utbud av duffelväskor och axelväskor. När du har införskaffat din favorit kommer det bli ett oersättligt tillbehör till din garderob.

Se en mini-bältesväska från Patagonia här:

 

Bältesväskor och magväskor för alla tillfällen

Det kan inte ha undgått någon att bältesväskor och magväskor är populära just nu bland både unga kvinnor och män – inte bara för att de är praktiska, utan även som en snygg accessoar till garderoben. De finns i många versioner med detaljer som dragkedjor, praktiska fickor, slitstarkt material och en tidlös design.

För övernattning i stuga och på längre promenader kan vi bland annat rekommendera magväskor i läder och med flera fack. För längdskidåkning, cykling och promenader i stan kan du använda en bältesväska som endast rymmer det mest nödvändiga. Den kan användas till exempelvis snacks, pengar och mobil. De snygga magväskorna finns i fina färger med allt från mjukare uttryck till det mer råa och minimalistiska.

Om du behöver en kompakt och slitstark magväska för hårt vardagsbruk så satsa på en vattentät modell i slitstark nylon. På så sätt är din utrustning bättre skyddad från regn, hård behandling och kilometervis av hårda resor. Med en stor ficka kommer du direkt och enkelt åt det du behöver, rätt i handen. Bär bältesväskan runt midjan eller som en crossover.

Den klassiska, svarta bältesväskan kan användas till det mesta – oavsett om det är en resa till festival eller en promenad på stan. Hitta till exempel bältesväskor från Fjällräven som passar just din stil. En oversized magväska kännetecknas av extra utrymme och att du kan använda den som en axelväska. Det ger en avslappnad och cool look som ligger långt ifrån turisters stela bältesväskor.

Du har med andra ord goda möjligheter att skapa precis den look du gillar – samtidigt som du håller dig praktisk. Se även alla våra moderna och välkända varumärken här som kombinerar bältesväskor med trendig design.

 

Beställ enkelt bältesväska från oss

Är du modemedveten eller vill du bara ha händerna fria när du vandrar i bergen? I varje fall kommer du inte runt att du borde öga en eller flera bältes- och magväskor. Oavsett om du letar efter en praktisk bältesväska, magväska, crossbodyväska eller bara en härlig väska till dina saker – hos Outdoor Brands är möjligheterna många. Hitta rätt modell så att du slipper traska runt med ryggsäck som ger tjuvar lättare möjligheter att stjäla något bakom ryggen.


Ring eller skriv till vår kunniga kundtjänst som har mycket kunskap om vanliga väskor och bumbags för alla möjliga äventyr. Vi har även regelbundna erbjudanden på bältesväskor, bumbags och magväskor, det gäller bara att hålla utkik.

Showing stores closest to
There are no stores.