Sandaler

Behöver du ett par sandaler till sommarsemestern i Sydeuropa? Eller till långa vandringar i de svenska skogarna? Oavsett så har Outdoor Brands ett stort utbud av sandaler och flip-flops för alla ändamål och behov.

9 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Crocs Cayman
  Crocs Cayman
  388,70 kr
  • 41
  • 42
  • 43
  • 45
  Loading stock...
 2. Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre
  Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre
  1 168,70 kr
  Loading stock...
 3. Crocs Cayman
  Crocs Cayman
  388,70 kr
  Loading stock...
 4. SAL M Crossamphibian Swift 2, Burnt Olive
  SAL M Crossamphibian Swift 2, Burnt Olive
  973,70 kr
  • 43,5
  • 45
  • 47
  Loading stock...
 5. Source Gobi sandaler, herr
  Source Gobi sandaler, herr
  1 038,70 kr
  • 41
  • 42
  • 43
  • 47
  Loading stock...
 6. Teva Voya Flip Leather, herre
  Teva Voya Flip Leather, herre
  453,70 kr
  • 44,5
  • 42
  Loading stock...
 7. Crocs Cayman
  Crocs Cayman
  388,70 kr
  Loading stock...
 8. Teva Hurricane XLT2 vandresandal, herre
  Teva Hurricane XLT2 vandresandal, herre
  908,70 kr
  Loading stock...
 9. TEVA M Terra Fi 5 Universal, Manzanita Dark Eclips
  TEVA M Terra Fi 5 Universal, Manzanita Dark Eclips
  1 168,70 kr
  • 45,5
  Loading stock...

9 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Flip-flops för sommar och sol

Sommar och flip-flops går hand i hand. Den minimalistiska skon är enkel att hoppa i och är som gjord för en tur till stranden eller när du ska gå ut med soporna i sommarvärmen. På grund av den enkla formen kan du enkelt hitta ett par relativt billiga flip-flops, men det betyder inte nödvändigtvis att de är dåliga skor. Självklart ger flip-flops inte samma stöd och stötdämpning som ett par stängda skor med en solid sula, men om du bara ska gå i mjuk sand eller på en mjuk skogsbädd så gör det inte så mycket. Om du ska gå caminon rekommenderar vi dig dock att du väljer en annan sko.

De populära Birkenstock-sandalerna för män

Birkenstock har tagit världen med storm med sina sandaler och det finns det goda skäl till! Enkla och snabba att kliva i, som ett par flip-flops, men samtidigt med en robust, ergonomisk sula, precis som en bra sandal. Denna kombination gör Birkenstock-skorna till ett paradis för dina fötter. Att de samtidigt har en snygg design som passar till alla slags sommaroutfits är bara pricken över i:et. Innersulan på sandalerna är hudvänlig och anpassar sig efter din fot och dess form. Sulans öppna porer skapar en yta som andas och känns bekväm hela dagen. Tack vare hålfotsstödet och stötdämpningen är Birkenstock-sandalerna, trots den enkla designen, otroligt bekväma att gå i, så du kan utan tvekan bära dem under de långa dagarna på storstadssemestern, där du ska gå långt på ett hårt underlag. Vi ska dock varna dig: När du väl har provat ett par Birkenstock-sandaler finns det en stor sannolikhet att du inte vill gå tillbaka till vanliga sandaler igen.

Herrsandaler för sommarbruk

När sommaren kommer till Sverige och temperaturen stiger blir det dags att byta ut de stängda skorna till ett par sandaler. Som tur är behöver man inte kompromissa med komforten eller stötdämpningen bara för att man byter till en öppen sko som ger massor av luft till fötterna. Till vårt sortiment med herrsandaler har vi valt ut sandaler som inte bara är snygga, utan som även sitter bra på foten och är bekväma att gå i. Välj t.ex. ett par lädersandaler för män med en mellansula i PU-skum som ger bra stötdämpning och varaktig komfort när du testar fötternas uthållighet.

Vandringssandaler för män, med bra stöd och stötdämpning

Ett par bra vandringssandaler eller trekkingsandaler för män ska inte underskattas. Det är rent ut sagt en genial sko när du ska gå några kilometer under årets varma dagar. Med ett par vandringssandaler är det möjligt att få ett par bra skor för vandring som samtidigt ger maximal vädring för fötterna. En av de största utmaningarna med att vandra med sandaler är alla rötter, stenar och liknande som man kan slå i tårna i. Detta kan du lyckligtvis undvika om du väljer en sandal med tåskydd eller tåhätta. Dessa sandaler lämpar sig för alla slags terränger. Om du väljer t.ex. Keens Newport H2-hybridsandaler får du dessutom ett smart snörningssystem med elastiska skosnören, som säkerställer att Newport sitter bra och säkert på foten under alla omständigheter.

 

Crocs – Praktiska och lätta hybridskor

Crocs är skon som de flesta älskar att hata. Men låt oss bara erkänna – den är smart! Även om du inte är en sån som går med strumpor i sandalerna. Den lätta vikten gör Crocs till den perfekta följeslagaren på vandringar där man kan behöva byta ut vandringskängan mot en lättare sko när man kommer fram till lägret vid dagens slut.

Tips! Ett par Crocs är även otroligt snabba att hoppa i om du ska upp och kissa på natten.

En annan fördel med Crocs är att de nog är de lättaste skorna som finns att underhålla. Om de blir smutsiga kan du bara skölja av dem eller lägga in dem i tvättmaskinen – svårare än så är det inte!

Showing stores closest to
There are no stores.